Стрелкови зони

1. Стрелковата площадка за кръгова стрелба “СКИЙТ”

е изградена съобразно международните изисквания за дисциплината “Скийт” и се състои от две кули – висока и ниска и 8 стрелкови позиции. Размерите и оборудване е съгласно приетите международни стандарти и е пригодено за провеждане на състезания.

2. Стрелба с късоцевно огнестрелно оръжие

по мишени на дистанция от 5 до 25 метра, вкл. и по правилата на
спортната дисциплина “Динамична стрелба” се осъществява на 4-те
стрелкови площадки, с които разполага комплекса.

3. Стрелба с дългоцевно огнестрелно оръжие

 на дистанция до 100 метра и прострелката на всички видове огнестрелни оръжия се осъществява на пригодената за целта стрелкова площадка. Стрелбата се извършва по стационарни мишени, монтирани на дървени щитове на дистанция от 50 до 100 м., което е и най-голямото разстояние, с което разполага стрелковата площадка. На площадката са обособени 4-ри самостоятелни коридора, което дава възможност за едновременна стрелба от няколко участника. Всеки коридор е снабден със зрителна тръба за отчитане на резултатите. Комплекса, предлага и услугата по “прострелка” на всички видове огнестрелни оръжия, независимо от мерните прибори.

4. Стрелба с дългоцевно огнестрелно оръжие по "бягащ глиган”

дисциплина, която дава възможност за стрелба по движеща се мишена със силует на глиган, със скорост от 2-8 м/сек. на дистанция 100 метра.

Стрелкови комплекс ДИАНА

За запазване на час:

0885 885 525

 

Телефони за връзка с Управител и организационни въпроси

0888 71 76 76 и 0887 56 83 34